LOEPSlE

It's always time for tea

I LOVE BEAUTY Ticket Giveaway

This post accompanies a giveaway that’s hosted on my Dutch channel. All of my lovely international readers; please come back tomorrow for a new blogpost!

I LOVE BEAUTY Event

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt hét leukste beauty-dagje uit weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De 3e editie van I Love Beauty vult dan weer 7000m2 met alles op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Naast de vele exposanten zijn er weer workshops, is er de Huiskamer met vele bekende vloggers en zijn onder andere Fred van Leer en Miss Lipgloss aanwezig om jou alles te vertellen op het gebied van beauty en fashion.

Bij het binnentreden van de grote beurshal waan je jezelf als vrouw al gelijk in een walhalla. Vele stands van verschillende merken en producten bieden een keur aan verscheidenheid op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen kun je bij sommige stands kijken naar demonstraties, een behandeling ondergaan of de nodige adviezen krijgen.

I Love Beauty kenmerkt zich niet alleen door de vele stands, maar wil ook educatief zijn voor haar bezoekers op het gebied van beauty. Zo is er de Beauty Academy waar vele verschillende workshops aangeboden worden over actuele onderwerpen op het gebied van beauty, food, fashion en lifestyle. Voor de workshops heb je een ticket nodig, deze kun je tijdens I Love Beauty kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Op het hoofdpodium in de vrij toegankelijke Main Area kun je kennis en inspiratie op doen tijdens de lezingen, demonstraties en shows. In de Main Area staan op beide eventdagen onder andere Nederlands bekendste stylist Fred Van Leer en beautyvlogster Miss Lipgloss op het programma. De presentatie ligt in handen van Francis Beukeveld, bekend van onder andere “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” en “Body, Mind & Care” van RTL4.

Na alle indrukken kan de bezoeker even lekker bijkomen in de grote foodarea ‘Happy Food’, die naast de Main Area is te vinden. Hier vind je, binnen een zeer aangename en sfeervolle omgeving, een assortiment waarbinnen lokale leveranciers & authentieke ‘vers’ bereiding een hoofdrol vervullen. Het is de plek op I Love Beauty om even heerlijk bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde inspiratie!

In het midden van de grote beauty beurs is de sfeervolle Huiskamer. Hier zijn bekende beauty- fashion- & lifestyle vloggers en bloggers aanwezig om jou van tips ’n tricks te voorzien. In de gezellige en huiselijke ambiance van de Huiskamer kan de bezoeker tevens terecht voor nabesprekingen met de workshopleiders van verschillende workshops. Daarnaast vinden in de Huiskamer de Meet & Greets plaats van bekende Nederlandse beauty- en fashionexperts.

Tickets koop je online op www.ilovebeautyevent.nl of bij één van de vele Primera winkels. Koop je online jouw ticket, dan krijg je gratis een Dagje Wellness (t.w.v. € 32,50) bij de Zwaluwhoeve cadeau!

Win Kaartjes

Ik ben zelf op beide dagen aanwezig op I LOVE BEAUTY. Je kan me vinden in de Huiskamer of rondlopend door de beurshal, maar ik geef ook op beide dagen een interactieve workshop “Haar Hacks” waar je natuurlijk van harte welkom bent!

Omdat ik het super leuk vind als er kijkers van Loepsie bij zijn, geef ik 5 x 2 kaarten weg zodat jij met een vriendin naar I LOVE BEAUTY kan komen. Wat moet je doen om kans te maken:

1. Zorg dat je geabonneerd bent op Loepsie NL:

 

2. Laat onder deze post een comment achter dat je mee doet met de winactie. Let hierbij op dat je een werkend email adres invult! Je email adres wordt niet gepubliceerd, maar zal ik gebruiken om contact met je op te nemen als je gewonnen hebt.

Één winnares wint ook twee kaartjes voor mijn “Haar Hacks” workshop!
De kaartjes zijn geldig op een dag naar keuze, voor zowel de toegang als de workshop.

De winactie loopt tot 25 februari; kort daarna kunnen de winnaressen bericht verwachten!

LET OP ben je onder de 16 jaar? Dan mag je alleen naar binnen onder begeleiding van een meerderjarige.

Veel succes en hopelijk tot op I LOVE BEAUTY!

 

Care to share?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr

35 thoughts on “I LOVE BEAUTY Ticket Giveaway”

 1. Ik heb laatst je tienerlook gezien op YouTube en sindsdien kijk ik je video’s! Ik zou het super vinden om naar het event te kunnen dus ik doe zeker mee! 😉

 2. Omg, ik wist helemaal niet dat zo’n beurs bestond. Ik vind het echt een leuk concept, dus wil ik heel graag mee doen met de winactie! 😀

  ~ xx Michelle

 3. Heeeii, ik doe zeker mee! Ik wil namelijk samen met mijn beste vriendin naar het event als verrassing voor haar en omdat we allebei echt superveel van beauty houden en naar jouw filmpjes kijken❤️ Ik hoop dat ik win maar ik gun het andere natuurlijk ook heel erg💋 XOXO

 4. Vorig jaar vond ik de beurs super leuk, dus ik doe dit jaar graag weer een gooi. Sowieso wens ik jou alvast een toffe beurs en veel plezier en succes met je workshop!

 5. hey:) even though i can’t speak dutch ( but i am 1/4❤:roll: and i live in germany so it’s not to far away) i managed to understand your post hahah… i would really appreciate to win those 2 tickets and i would love to meet you:) have a nice day xx sophie

 6. Aaah wat leuk! Ik kwam hier via je YouTube kanaal en ik wist niet eens dat je een blog had! Oeps! Maar ik heb hem meteen in mijn favoriete balk gezet! 😉 Ik zie dit al een paar jaar langs komen en iedere keer twijfel ik om te gaan! Dus nu is mijn kans en doe ik mee aan de actie! ‘T lijkt me leuk om daar überhaupt al heen te gaan maar een workshop van jou lijkt me nog leuker!

 7. Oeeh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee met de winactie natuurlijk 🙂 ik zou er mega graag heen willen met mijn nicht. We verschillen 10 jaar maar zij is de enige met wie ik de beauty en youtube passie kan delen. Aangezie er dus ook leuke youtubers zijn (zoals jij hihi) zou dit super leuk zijn om haar te geven. Lets hope for the best!♡

 8. Oeehyeah! Ik doe mee 🙂
  Gaaf dat je daar 2 workshops mag verzorgen! Veel plezier en succes tijdens de (laatste) voorbereidingen!

 9. Hey Lucy,
  I know, you said that this contest is for your Dutch viewers but I happen to be on holiday in Utrecht on the 18th and 19th of March (what a coincidence 😀 ) Also, I’ve been subscribed to your Dutch channel for a few months now. And of course, I would be super happy to meet you in Utrecht. Greetings from Germany <3

 10. Hoi Loepsie!

  Ik heb je Birgitte Bardot hairstyles uitgeprobeerd, en het coole trucje met een bun en een potlood 😀 Dus ik ben benieuwd naar je workshop. Ik ben geabonneerd met mijn kanaal IvanaxIvie, voor het geval je het zou willen nachecken. I’m in for the tickets 😀

  Liefs,
  Ivie

 11. Haii ik zou graag willen winnen ❤ want ik vind het super leuk maar het is altijd super duur 😰 Maar ik ben al heel lang geabonneerd ❤ ik hoop dat ik win xx elisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.