How To Wear Dresses/Skirts In Cold Weather

In today’s video I’m going to share how I stay warm in winter, while wearing vintage-style skirts and dresses. The secret’s all in the layering!

 

Creator living in Amsterdam with her husband and extensive tea collection. Sewing hobbyist, historical beauty enthusiast, and advocate for slowing down.
Posts created 1496

7 thoughts on “How To Wear Dresses/Skirts In Cold Weather

  1. Hey Lucy, hoe bevalt de Son de flor jurk? Ik ben de pinafore jurk aan het overwegen, maar twijfel wat over de maat. Geeft de stof een beetje mee of totaal niet? Ik wil dat de jurk voldoende aansluit, maar dat er ook plaats is voor eten ;) Als ik tussen 2 maten zit voor de taille, ga ik dan voor de kleinere maat die me normaal perfect zou moeten passen zonder eten, of ga ik voor de iets grotere maat?

    1. Hoi hoi, ik ben echt extreem blij met die jurk! Geen grap, sinds ik hem heb moet ik mijn best doen om af en toe wat anders te pakken want ik zou hem zo elke dag dragen. Linnen geeft helemaal niet mee, maar bij mij komt de foodbaby altijd in de rok zegmaar, dus dat is voor mij iig geen probleem, haha! Mijn jurk is op maat gemaakt, dat bieden ze aan maar ze kunnen je ook goed adviseren over welke reguliere maat je het beste kan nemen. Ik zou ze gewoon eens een mailtje sturen met je maat en advies vragen :)

  2. Hello, I am wondering where do you buy these pretty shirts with the Lavalliere bows and the lovel skirts? xo

    1. Hi Victoria,

      Most of my shirts are from H&M or Primark. The green skirt is from TopVintage, and the plaid one is vintage :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top